2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

VID klientu apkalpošanas un Konsultatīvā tālruņa darba laiks svētkos

Valsts ieņēmumu dienests (VID) lūdz ņemt vērā, ka pirmssvētku dienā, 2018.gada 22.jūnijā, ir nelielas izmaiņas VID klientu apkalpošanas un Konsultatīvā tālruņa darba laikā.

Šī gada 22.jūnijā VID klientu apkalpošanas zāles darba laiks Rīgā, Talejas ielā 1 būs no plkst. 09.00 līdz 14.00. Savukārt VID Konsultatīvais tālrunis 67120000 būs pieejams no plkst. 8.15 – 14.45.

Atgādinām, ka ārpus Rīgas klientu klātienes apkalpošana netiek veikta trešdienās un piektdienās (ārpus Rīgas klienti tiek apkalpoti pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās).

Valsts ieņēmumu dienests informē, ka muitas kontroles punkti (turpmāk – MKP), kas darbojas nepārtrauktā diennakts režīmā, arī pirmssvētku un svētku dienās (šī gada 22., 23. un 24.jūnijā) strādās bez darba laika izmaiņām.

Plašāka informācija par Latvijas Republikas muitas kontroles punktiem pieejama VID mājaslapas sadaļā “Muita/Noderīgi/Muitas kontroles un robežkontroles punkti”.

Papildus vēršam uzmanību, ka šogad brīvdiena ir 2018.gada 9.jūlijs, jo tā ir diena pēc Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētku noslēguma (to nosaka likuma “Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām” 1. pants).

Plašāka informācija par VID klientu apkalpošanu un citām saziņas iespējām ar VID pieejama VID tīmekļa vietnē sadaļā „Kontakti”.

Informāciju sagatavoja:
Evita Teice-Mamaja
VID Sabiedrisko attiecību daļa
www.vid.gov.lv