2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vides iniciatīvas “100 darbi Latvijai” veicēji saņem pateicības rakstus

30.janvārī SIA “ZAAO” vides iniciatīvas “100 darbi Latvijai” organizatori tikās ar iniciatīvu veicējiem un īstenotājiem Smiltenes novadā, lai pateiktos par ikviena ieguldījumu un pasniegtu pateicības rakstus.

Smiltenes novadā kopumā tika pieteikti un īstenoti 7 projekti:

  • Autobusa pieturas nojume – Hobitu namiņš, darbu veicēji- Krīgeru ģimene ar kaimiņiem.
  • Cērtenes pilskalna sargs Sarguns, darbu veica fonds “Krustceles” ar palīgiem.
  • Stāstu birztaliņa, darbu veicēji- Palsmanes pamatskolas 1.-4.klases skolēni;
  • “Mana Palsmane – Mūsu Latvija!”- Palsmanes internātpamatskola 6.-8.klase;
  • Smiltenes Vecā parka atjaunošana, Monumentālais Latvijas karogs Smiltenes Jāņukalnā, „Trīs pakalnu sākumskolas” teritorijas labiekārtošana, kas bija Smiltenes novada pašvaldības pieteiktie darbi. Paldies izpildītājiem, būvuzraugiem, autoruzraugiem- SIA “Ceļinieks 2010”, SIA “8 CBR”, Ceļu Komforts, SIA , SIA “Neijss”, SIA “BBPV”, SIA”a2a.engineers”, SIA “ASE”, SIA “Vide un Būve”, SIA “TelPro”.

Vides iniciatīvu “100 darbi Latvijai” 2016. gada vasarā uzsāka pašvaldību atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums “ZAAO” ar mērķi apvienot iedzīvotāju zināšanas, čaklās darba rokas un resursus, lai līdz Latvijas nozīmīgajai jubilejai – 2018. gada 18. novembrim – kopīgiem spēkiem paveiktu vismaz 100 nozīmīgus darbus vides labiekārtošanā, izdaiļošanā un arī vides izglītībā. Mērķis ir sasniegts! Draugu un kaimiņu grupas, uzņēmumi, izglītības iestādes, individuālas personas, biedrības un pašvaldību domes no 42 dažādiem Latvijas novadiem un pilsētām kopīgiem spēkiem paveikuši 171 vides darbu. Tos visus var aplūkot šeit.

Informācijas avots: www.100darbilatvijai.lv