2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Vidzemes Augstskola aicina skolēnus saredzēt sevi studenta ādā pasākumā “Studenta anatomija”

No 16. līdz 27. martam norisināsies ikgadējais vidusskolēnu pasākums “ViA studenta anatomija”, kā ietvaros skolēns var apmeklēt lekcijas un satikt mācībspēkus, apskatīt kopmītnes un izzināt Valmieras pilsētu.

Studiju vides izzināšanas pasākuma “ViA studenta anatomija”, kurš nu jau kļuvis par tradīciju, mērķis ir iepazīstināt topošos studentus ar viņiem interesējošām studiju programmām, kā arī studiju procesu augstskolā. Vidusskolēniem būs iespēja piedalīties lekcijās, apskatīt bibliotēku, kopmītnes, kā arī Valmieru.

Interesentiem studentu dzīvi palīdzēs izzināt “krustvecāki” – izvēlētās studiju programmas studenti. Viņi uzklausīs potenciālo studentu vēlmes un atbilstoši tām piedāvās dienas programmu studentu dzīves izzināšanai.

Savukārt sestdien, 21. martā, notiks Info diena, kuras ietvaros ne tikai skolēni, bet arī viņu vecāki var viesoties Valmierā un Vidzemes Augstskolā, saņemt atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem, izprast augstskolas vidi, satikt studentus, mācībspēkus un administratīvo personālu, lai lemjot par topošo studiju vietu, būtu pēc iespējas labāka izpratne.

“ViA studenta anatomija” tiek rīkota kopš 2007. gada skolēnu pavasara brīvlaikā. Ikvienam interesentam ir iespēja pieteikties – www.anatomija.va.lv

Vidzemes Augstskola (ViA) ir 1996. gadā dibināta valsts augstskola, kas piedāvā 16 studiju programmas 6 studiju virzienos – Komunikācija, mediji un pārvaldība, Tūrisms un atpūta, Biznesa vadība, Informācijas tehnoloģijas, Būvniecība, Mehatronika. Pieteikšanās studijām no 29. jūnija www.latvija.lv

 

Informāciju sagatavoja:

Vidzemes Augstskolas

Mārketinga projektu vadītāja

Vera Grāvīte