2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vidzemes Augstskolas studenti un pasniedzēji aicina uz Atvērto durvju dienu

Noslēdzoties vienam studiju gadam, ir jāsāk domāt par nākamo, tāpēc 1. jūnijā no plkst. 12.00 līdz 17.00 Vidzemes Augstskolas pasniedzēji un studenti aicina interesentus uz Atvērto durvju dienu “Pikniks ar pasniedzējiem” Gaujas gleznainajos krastos, Valmierā.

“Pikniks ar pasniedzējiem” ir pasākums, kas norit neformālā gaisotnē, aicinot skolēnus un viņu vecākus uzzināt vairāk par studiju iespējām Vidzemes Augstskolā (ViA) un dzīvi Valmierā.

Pasākuma laikā būs iespēja tikties ar studentiem un pasniedzējiem no studiju virzieniem – Komunikācija, mediji un pārvaldība; Tūrisms un atpūta; Informācijas tehnoloģijas; Mehatronika un Biznesa vadība, kuri atbildēs uz interesējošiem jautājumiem un dalīsies savā pieredzē, kas gūta ne tikai studiju laikā, bet arī ārpus studiju aktivitātēs.

Reģistrēšanās pasākumam līdz 31. maijam pieejama  šeit.

DIENAS PROGRAMMA:

  • 12:00-15:00 Pikniks un sarunas ViA zaļajā pusdienošanas vietā pie Gaujas, Cēsu ielā 4;
  • 15:00-16:30 Ekskursija abās Vidzemes Augstskolas ēkās un ieskats Valmieras pilsētā.

ViA viesi, kuri pēc atvērto durvju dienas pasākuma vēlas uzkavēties Valmierā, ir aicināti apmeklēt pilsētas publisko klavieru atklāšanu pie ViA ēkas Cēsu ielā 4. Atklāšanas aktivitātes sāksies plkst. 17.00 un koncerts, kurā uzstāsies dažādi mūziķi pieskandinās pilsētu jau no plkst. 18.00.

Informāciju sagatavoja:
Vidzemes Augstskolas
sabiedrisko attiecību speciāliste
Vera Grāvīte