2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

“Vidzemes Inovāciju nedēļas” ietvaros uzņēmēji varēs piedalīties intensīvās biznesa konsultācijās

28. februārī “Vidzemes Inovāciju nedēļas” ietvaros uzņēmējiem tiek piedāvāta iespēja piedalīties intensīvās biznesa konsultācijās, kuru laikā varēs saņemt uzņēmējdarbības atbalsta organizāciju pārstāvju, pētnieku un zinātnieku padomus dažādu problēmjautājumu un izaicinājumu risināšanai savā biznesā.

Biznesa kontaktbiržas ir atpazīstams informācijas apmaiņas formāts, kas ļauj īsā laikā to dalībniekiem uzzināt noderīgu nozares ekspertu pieredzi, dibināt biznesa kontaktus, iegūt sadarbības partnerus un pat investorus. Vidzemes plānošanas reģions piedāvās pielāgotu pasākuma formātu – intensīvās biznesa konsultācijas (speed consulting), kas paredz, ka katrs dalībnieks 20 minūšu ietvaros varēs aprunāties ar iepriekš izvēlēto ekspertu, pēc tam dodot vietu nākamajam dalībniekam.

Šī būs unikāla iespēja vienuviet saņemt konsultācijas par ļoti dažādām tēmām. Eksperti sniegs atbildes par eksporta jautājumiem, produktu attīstību, tehnoloģiju attīstību, kā arī atbalsta instrumentiem, sevišķi koncentrējoties uz kokapstrādes un pārtikas nozarēm. Konsultācijas nodrošinās virkne zināmu speciālistu, tostarp Meža un koksnes produktu pētniecības attīstības institūta direktors Andrejs Domkins, Latvijas Universitātes Tehnoloģiju un zināšanu pārneses nodaļas vadītāja un Pārtikas tehnoloģijas fakultātes profesore Sandra Muižniece – Brasava, LIAA pārstāvji un citi. Detalizēta informācija par piedāvātajām konsultāciju tēmām un ekspertiem pieejama ŠEIT.

Uzņēmēji aicināti reģistrēties konsultācijām līdz 25. februārim, norādot vēlamo tikšanās laiku un izvēlēto vienu vai vairākus ekspertus. Tā kā katrai konsultācijai atvēlēts ierobežots laiks, dalībniekiem iepriekš jāsagatavojas, lai varētu izklāstīt informāciju par pārstāvēto biznesu, produktu vai pakalpojumu, kā arī skaidri definēt būtiskākos risināmos jautājumus. Ar katru reģistrēto dalībnieku pasākuma koordinators atsevišķi sazināsies.

Pasākumā dalībnieku skaits ir ierobežots.

No 25. februāra līdz 1. martam pirmo reizi Vidzemē norisināsies “Vidzemes Inovāciju nedēļa 2019”, kuras ietvaros notiks virkne pasākumu ar mērķi rosināt esošos un topošos uzņēmējus, darbiniekus, vadītājus saskatīt inovāciju potenciālu savā ikdienā. Vairāk par pasākumu kopumu un reģistrēšanos lasiet mājas lapā .

Intensīvās biznesa konsultācijas “Vidzemes Inovāciju nedēļas 2019” ietvaros organizē Vidzemes plānošanas reģions un Vidzemes Uzņēmējdarbības centrs.

Papildu informācija: Laima Engere, +371 28376912, [email protected]

Informāciju sagatavoja:
Ieva Bīviņa
Vidzemes plānošanas reģiona
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: [email protected]