2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vidzemes rogainings 2020

Šī gada 9.augustā tika veiksmīgi aizvadīts Vidzemes rogainings, kurā piedalījās 43 komandas. Sacensības Silvas apkārtnē bija lielisks treniņš Eiropas čempionātam rogainingā, kas norisināsies  jau 22.-23. augustā Tukumā. 

Sacensībās piedalījās 43 komandas. Sacensību dalībniekiem bija iespēja veikt distances 2, 4 un 6 stundu vērtējumā dažādu grupu konkurencē.

Absolūti labāko rezultātu uzrādīja mūsu ziemeļu kaimiņi  komanda  Ilmäraeksimatud  grupā  MO6.  Viņiem izdevās apmeklēt visus kontrolpunktus 4:48:54 un savākt maksimālo punktu skaitu 218.

Otra komanda ar nosaukumu “Krūšu inspekcija” kurai izdevās apmeklēt visus KP distancē pavadīja par 18 minūtēm ilgāk.

Šajā spēcīgākajā  grupā trešajā vietā ar 185 punktiem mūsu novada komanda “Vējā ceptie”, kurā startēja Jānis Bormanis un Edgars Lārmanis.

Panākumi arī pārējām komandām kur startēja Smiltenes novada un OK Azimuts sportisti:

XO4 grupā otrajā vietā komanda Jenoti- ILmārs Brikmanis un Daniela Brikmane 94 punkti.

Šajā grupā 3. vieta komandai S-K-  Kaspars Abuls un Sintija Levica 80 punkti.

Grupā MSV6 pirmajā vietā komanda ALMĀRIS -Aldis Lapiņš un Māris Lapiņš 153 punkti.

Šajā grupā otrajā vietā komanda Privātbūve kurā startēja Vairis Krauklis kopā ar Uldi Alksni  143 punkti.

Grupā WV6  pirmajā vietā OK Azimuts sportistes Dace Ikšele un Līga Ābelniece no Jaunpiebalgas ar komandu “Kā lai šonakt…”

Grupā XO6 pirmie “Superkleperīgs meža skuvums”  Aiva Klepere un Uldis Klepers ar 208 punktiem kas bija labākais rezultāts starp jauktajām komandām.

Šīs sacensības daudzas komandas izmantoja treniņam, lai sagatavotos Eiropas čempionātam rogainingā kas 22.-23. augustā Mazās balvas laikā notiks Tukumā.

 

 REZULTĀTI

 

Informāciju sagatavoja: 

Māris Stabiņš