2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vidzemes slimnīcā ieviesta ērtāka e-pieraksta sistēma

Ar šā gada 1. augustu Vidzemes slimnīcā  ieviesta jauna tiešsaistes sistēma E-pieraksts, kas dod iespēju ātrāk un ērtāk veikt pierakstu uz izmeklējumiem un konsultācijām elektroniski, nezvanot uz reģistratūru.

E-pieraksts pieejams Vidzemes slimnīcas mājas lapā www.vidzemesslimnica.lv   un portālā www.eveselibaspunkts.lv. Piesakot vizīti, izmantojot slimnīcas mājas lapu, jāizvēlas sadaļa “E-pieraksts”,  jāuzspiež uz nepieciešamā pakalpojuma, jāizvēlas attiecīgajam speciālistam  pieejamais datums un laiks. Izmantojot portālu www.eveselibaspunkts.lv, veicot pierakstu pie Vidzemes slimnīcas speciālista vai uz izmeklējumu, vispirms jāizvēlas “Vidzemes slimnīca”, tad sekojoši pakalpojums, speciālists un pieejamais laiks.

E-pierakstā var pieteikt gan  valsts apmaksātos, gan maksas pakalpojumus. Veicot pierakstu pirmo reizi, nepieciešams reģistrēties, norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu, e-pastu, kontakttālruni un jaunizveidoto paroli. Izmantojot E-pierakstu atkārtoti, jāievada savs e-pasts, parole un jānospiež poga “Pieslēgties”.

Lai piereģistrētu bērnus vai radiniekus, reģistrētam lietotājam, izvēloties pieņemšanas vai izmeklējuma laiku, nepieciešams nomainīt savus personas datus pret reģistrējamā  pacienta personas datiem un apstiprināt.

Pēc pieteikuma aizpildīšanas uz reģistrēto e-pastu atnāks apstiprinājuma paziņojums no eVeselībasPunkts ar vizītes vai izmeklējuma laiku.

“Jaunā tiešsaistes sistēma dod iespēju mūsu klientiem ātrāk un ērtāk pieteikt vizīti pie speciālista,” skaidro Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Inese Jurdže. “Caur E-pierakstu  var pieteikties gan pie speciālistiem  uz konsultācijām, gan uz  izmeklējumiem, izņemot datortomogrāfiju, ultrasonogrāfiju un endoskopiju, uz kurām pieteikšanās joprojām saglabājas, zvanot pa tālr. 641202603, 641202601 vai klātienē poliklīnikas reģistratūrā. Papildus I. Jurdže informēja, ka tiek meklētas iespējas E-pierakstu izveidot arī šobrīd tajā neiekļautajiem pakalpojumiem, kā arī papildināt to ar dažādiem jauninājumiem un veikt priekšapmaksu par izvēlētajiem pakalpojumiem.

Ar E-pierakstu var pieteikties uz izmeklējumu vai konsultāciju  arī  Vidzemes slimnīcas struktūrvienībās Valkā, Rūjienā un Konsultatīvajā kabinetā Bastionā.

Līdz šim slimnīcas mājas lapā bija iespēja izmantot e-pieraksta funkciju bez iespējas redzēt pieejamos pakalpojuma laikus.  Pēc pieteikuma saņemšanas, klientu apkalpošanas nodaļas darbinieks e-pastā vai telefoniski informēja par pieejamo laiku un klients to vai nu apstiprināja, vai lūdza citu, sev piemērotāku. Jaunā sistēma dod iespēju uzreiz redzēt pieejamos  laikus un izvēlēties sev piemērotāko.

Jolanta Vaido,
Attīstības un mārketinga nodaļas vadītāja,