2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Vidzemes slimnīcā jauns arodveselības ārsts un papildu obligātās veselības pārbaudes

Lai nodrošinātu pakalpojuma – veselības komisijas un obligātās veselības pārbaudes – pieejamību, ar 14. maiju Vidzemes slimnīcas poliklīnikā darbu uzsākusi arodveselības un arodslimību ārste Sandra Nātra.

Dr. S. Nātra ir augusi un mācījusies Smiltenē, bet profesionālā izaugsme saistīta arī ar Valmieru. Savulaik dr. S. Nātra strādājusi par ārsti eksperti Vidzemes militārā dienesta nodaļā, līdz šī gada pavasarim 14 gadus bijusi galvenā ārste Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīcā, bet tagad kļuvusi par  zemessardzes 22. kājnieku bataljona galveno ārsti.

Dr. S. Nātra ir sertificēta fizikālās medicīnas un rehabilitācijas ārste un sertificēta arodveselības un arodslimību ārste.

Sakarā ar lielo pieprasījumu pēc pakalpojuma, sadarbība ar dr. S.Nātru ļauj nodrošināt vienu papildu obligātās veselības pārbaudi vasaras mēnešos. Tuvākā papildu reize, kad Vidzemes slimnīcas poliklīnikā klienti varēs veikt obligātās veselības pārbaudes, ir piektdiena, 8. jūnijs, plkst. 11.00-14.00.

Klientu reģistrācija obligātās veselības pārbaudes dienā notiek līdz plkst. 13.00.

Lai saņemtu pakalpojumu, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās reģistratūrā: tālr. 64202601, 64202603, elektroniski: www.vidzemesslimnica.lv/e-pieraksts.

Benita Brila,
Vidzemes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste