2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vidzemes TV izsludina pieteikšanos priekšvēlēšanu diskusiju raidījumiem

Vidzemes TV piedalās Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) konkursā par 2017. gada priekšvēlēšanu diskusiju raidījumu „Novadi izvēlas” sagatavošanu un pārraidi. Par katru Vidzemes reģiona novadu plānots gatavot vienu raidījumu, kurā tiek dota iespēja piedalīties vienam pārstāvim no katra iesniegtā saraksta konkrētajā novadā.

Vidzemes TV plāno sagatavot 24 priekšvēlēšanu diskusiju raidījumus „Novadi izvēlas”. Raidījumos tiks skatīti būtiskākie novadu problēmjautājumi, uzklausot potenciālo deputātu redzējumu, tādējādi ļaujot novada iedzīvotājiem analizēt un vērtēt sniegtās atbildes. Raidījumu mērķis ir informēt iedzīvotājus par vietējo pašvaldību deputātu kandidātu iesniegtajiem sarakstiem, programmām un piedāvātajiem risinājumiem novadu attīstībai. Katrā raidījumā varēs piedalīties viens pārstāvis no katra iesniegtā kandidātu saraksta viena novada ietvaros. Raidījumi tiks pārraidīti no 1. maija – 1. jūnijam Vidzemes TV sagatavotajā programmā kanālā „Re:TV” virszemes apraidē Vidzemes reģionā un kanāla pamatprogrammā.

Vidzemes TV ne vēlāk kā līdz 24. aprīlim aicina pieteikties dalībai raidījumos Vidzemes novadu (tajā skaitā Valmieras) deputātu kandidātus. Katrs saraksts dalībai raidījumā drīkst izvirzīt vienu pārstāvi attiecīgajā novadā. Informāciju ar pārstāvja vārdu, uzvārdu, kontakttālruni, e-pastu, pārstāvēto sarakstu un novadu, kā arī pārstāvētā saraksta oficiālo e-pasta adresi aicinām sūtīt uz [email protected] vai zvanot pa tālr. 64219043 vai 29355020.

Savukārt iedzīvotāji ir aicināti iesniegt savus jautājumus par  jebkuru Vidzemes novadu (tajā skaitā Valmieru) līdz 24. aprīlim, rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tālr. 64219043.

Sīkāku informācija par plānotajiem konkrēto novadu raidījumu pārraides datumiem un laikiem var skatīt mājas lapā www.vtv.lv sadaļā Novadi izvēlas.

Gadījumā, ja Vidzemes TV neuzvarēs NEPLP izsludinātajā konkursā par valsts finansējumu, pieteiktie dalībnieki par to tiks informēti un diskusijas var tikt atceltas.

Vidzemes TV
Redakcija
[email protected]
T. 64219043,
Purva iela 12, Valmiera, LV 4201