2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vietējā veikalu tīkla “top!” veikalos tiek ieviesti jauni un stingri drošības pasākumi

Trešajā lielākajā mazumtirdzniecības veikalu tīklā Latvijā „top!” saistībā ar koronavīrusa Covid-19 izplatību tiek ievēroti stingri drošības pasākumi, lai nodrošinātu, pirmkārt, darbinieku un apmeklētāju drošību, otrkārt, pārtikas preču aizsardzību un, treškārt, pieprasītāko preču esamību veikalos. Veikalu tīkls „top!” aicina Latvijas iedzīvotājus ar cieņpilnu attieksmi ievērot piesardzības pasākumus un, ja ir aizdomas par saslimšanu, veikala apmeklējumu uzticēt kādai citai personai, ar kuru nav būts tiešā saskarsmē.

„Mēs neapstājamies pie tādiem standarta drošības pasākumiem kā 2m sociālās distancēšanās norādes, dezinfekcijas līdzekļi un gumijas cimdi, bet ieviešam jaunus drošības līdzekļus. Piemēram, pārtiku, kas ir pieejama nefasētā veidā, iepakojam. Jau tagad kontrolējam cilvēku plūsmas, pārdevējiem pie kasēm ieviešam norobežojošas sienas, esam arī pārtraukuši tukšās taras pieņemšanu, un turpinām katru dienu ieviest ar vien jaunus aizsardzības veidus. Tikai visiem kopā un cieņpilnā attieksmē vienam ar otru, mums ir iespēja cīnīties ar vīrusa tālāko izplatību,” uzsver veikalu tīkla “top!” valdes locekle Ilze Priedīte.

Daudzos veikalos „top!” samazinām darba laiku, lai veikala darbinieki varētu atpūsties, parūpēties par savu ģimeni un veiktu papildu dezinfekcijas pasākumus veikalos. Visas populārākās pārtikas un nepārtikas preces tiek regulāri atjaunotas vai tiek nodrošinātas to alternatīvas. Veikalu tīklu „top!” un „Labais” darbiniekiem tiek nodrošināti gumijas cimdi, dezinfekcijas līdzekļi, kā arī sejas maskas pēc nepieciešamības. Pie ieejām un veikalu iekšējā apziņošanas sistēmā jeb “top!” radio pircēji tiek informēti par sevis pasargāšanas iespējām, kā arī informējam un izglītojam sabiedrību mūsu sociālajos tīklos.

Veikalu tīkla „top!” biroja darbiniekiem tiek nodrošināta iespēja strādāt attālināti un vajadzības gadījumā tiek piesaistīti papildu darbinieki darbam veikalā un loģistikas bāzē, lai operatīvi nodrošinātu visu preču pieejamību veikalu plauktos. Arī veikalu tīkla “top!” īpašnieki iesaistās veikala operatīvās darbības nodrošināšanā veikalā uz vietas, atbalsta savus darbiniekus gan emocionāli, gan piedāvājot atbalstu dažādos veidos.
“Vēlamies pateikt paldies ikvienam, kas atbalsta mūsu darbiniekus, paldies par labajiem vārdiem, sapratni un ieteikumiem. Mūsu tautai ir jābūt vienotai, lai pārvarētu šo grūto laiku!” Pateicībā, Ilze Priedīte.

Veikalu tīkls “top!” ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls, kā arī trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā. Ar preču zīmi “top!” Latvijā šobrīd darbojas 202 pārtikas veikali, no tiem 118 “top!” un 84 “mini top!”, kuri pieder 14 vietējiem uzņēmumiem: SIA “Firma Madara 89”, AS “LPB”, SIA “Dekšņi”, SIA “Mārksmens”, SIA “Madara 93”, SIA “AA & Co”, SIA “Krista-A”, AS “Roga-Agro”, SIA “G.A.L.”, SIA “Ogres Prestižs”, SIA “Pārtikas veikalu grupa”, SIA “SP”, SIA “Palmas-S” un SIA “LM Jūrmala”. Kopumā tiek nodrošināts vairāk nekā 4000 darbavietu, atbalstot vietējos ražotājus un piegādātājus visā Latvijā.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Priedīte
Veikalu tīkla “top!” mārketinga direktore un valdes locekle