2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vietējie uzņēmēji “Smiltenes kausa” dalībniekiem sarūpē vērtīgas naudas balvas

Pateicoties Smiltenes novada uzņēmumu atbalstam, nedēļas nogalē gaidāmajā “Smiltenes kausā” riteņbraukšanā sprinta, jaunatnes kausa un “Pafbet” sporta braucienu dalībnieki sacentīsies par 1500 EUR lielu naudas balvu fondu.

 

“Smiltenes kauss” riteņbraukšanā ir vienas no smagākajām, bet reizē interesantākajām riteņbraukšanas sacensībām Latvijā. Tās domātas kā sportistiem, tā amatieriem un tautas braucējiem, kā arī bērniem un jauniešiem. Nozīmīga loma pasākumā ir vadošo jauno sportistu motivēšanai.

 

Otro gadu pēc kārtas Smiltenes novada uzņēmēji piešķīruši līdzekļus naudas balvu fondam. Šogad tas sasniedzis jaunu rekordu. “Smiltenes kausā” naudas balvās tiks sadalīti 1500 EUR. Savu ieguldījumu snieguši Smiltenes novada uzņēmēji – “Vudlande”, “AL Mežs”, “Stora Enso”, “Smiltene Impex” un bijušais Smiltenes kausa ieguvējs Aivars Einauss. Vienlaikus, sprinta sacensībās motivējošas balvas piešķīrusi arī kompānija “Pafbet”.

 

“Smiltenes kausa” rīkotājs Toms Markss: “Jau otro gadu pēc kārtas Smiltenes novada uzņēmēji nesavtīgi piešķīruši finansējumu jauno sportistu motivēšanai. Vēlos pateikt paldies kompāniju vadītājiem par ieguldījumu, tādējādi ceļot sacensību prestižu un mīlestību no dalībnieku puses. Smiltenes novada pašvaldība un tās veiksmīgie uzņēmumi ir viens no galvenajiem faktoriem “Smiltenes kausa” attīstībai. Aicinu visus smilteniešus un novada viesus būt klāt “Smiltenes kausā”, lai klātienē vērotu augsta līmeņa sacensības, kā arī paši piedalītos “Vudlande” Tautas vai bērnu braucienos!”

 

Ar savu dalību pasākumu pagodinās arī Latvijas leģendārais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala. Latvijas spilgtā sporta personība ņems dalību 12 kilometru garajā “Vudlande” Tautas braucienā. Kasparam šī būs debija organizētā riteņbraukšanas pasākumā. Ar viņu vienā braucienā aicināts piedalīties ikviens smiltenietis, kā arī pilsētas viesi.

Spēcīgs sastāvs solās būt gan sprinta, gan “Pafbet” Sporta braucienā. Dalībnieku vidū būs viens no Baltijas valstu vadošajiem sprinteriem – Māris Bogdanovičs, Latvijas jaunais elites čempions Viesturs Lukševics, Latvijas eksčempions Andris Vosekalns, kā arī tādi vīri kā – Kaspars Serģis, Raivis Ritums, Artis Roze un citi.

Pieteikšanās “Smiltenes kausam” turpinās mājaslapā www.bulta/smiltene

 

 

 

Smiltenes kausa programma:

12.septembris

11:00 –14:00:LČ šosejas riteņbraukšanā individuālajā braucienā, Strenču šosejas 5.km

18:00 – 20:00: Latvijas pirmo sprinta sacensību pret kalnu kvalifikācija, Vecais parks

20:15 – 21:00 Latvijas pirmo sprinta sacensību pret kalnu fināli, Vecais parks

 13.septembris

10:00 – 13:00 Latvijas jaunatnes kausa fināls, Bruģa kalnā

12:00 Bērnu braucieni, Kalnamuižā 1

13:00 Pafbet Sporta brauciens, Bruģa kalnā

14:30 Vudlande Tautas brauciens, Bruģa kalnā

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Toms Markss

 

Foto: Agnis Melderis