2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

VPR aicina apmeklēt starptautisku konferenci par klasteru lomu un ietekmi uz ekonomiskās konkurētspējas un inovāciju attīstību

24.maijā Vidzemes plānošanas reģions aicina uz starptautisku konferenci “Sadarbība klasteru izaugsmei, inovāciju radīšanai un konkurētspējas veicināšanai” (“Cooperation for cluster excellence, innovation and competitiveness”), kas notiks VEF kamerzālē, Ieriķu ielā 5A(VEF Kvartāla teritorijā), Rīgā.

Konferences galvenais uzsvars klasteru lomai un tās ietekmei uz ekonomiskās konkurētspējas un inovāciju attīstību. Ar prezentācijām uzstāsies  industriju pārstāvji no dažādiem klasteriem Latvijā, Igaunijā un Zviedrijā, gan arī starptautiski atzīti klasteru stratēģiskās attīstības eksperti no Austrijas, Zviedrijas, Vācijas un Spānijas.

Konferenci rīko  Vidzemes plānošanas reģions, Eiropas Savienības mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) konkurētspējas programmas „COSME” projekta “Pieci klasteri starpnozaru izcilībai (5FOREXCELLENCE)” ietvaros un LR Ekonomikas ministrija, Interreg Europe 2014-2020. gadam programmas projekta “CLUSTERS3” ietvaros.

Ierašanās no plkst.10:30, konferences sākums plkst.11:00. Darba valoda – angļu valoda.

Konferences dienaskārtība ar saiti uz reģistrāciju pieejama šeit. (Vietu skaits ierobežots!)

Aicinām iepazīties ar konferences ārvalstu ekspertu – runātāju profiliem.

Vairāk informācijas: Kristaps Ročāns, projektu vadītājs, Vidzemes plānošanas reģions, mob.t. +371 29753011, [email protected]