2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

VUGD aicina uz Atvērto durvju diena 17.maijā!

Atzīmējot Ugunsdzēsēju un glābēju dienu un ugunsdzēsības Latvijā 154.gadadienu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) jau septīto gadu pēc kārtas 17.maijā rīkos Atvērto durvju dienu visās VUGD daļās un posteņos, kā arī Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas Praktisko mācību nodaļā.

Atvērto durvju dienas ietvaros nākampiektdien, 17.maijā no plkst. 10.00 līdz 19.00, VUGD aicina ikvienu interesentu nākt ciemos pie ugunsdzēsējiem glābējiem visā Latvijā! Šajā dienā mazos un lielos apmeklētājus ugunsdzēsēji glābēji iepazīstinās ar ugunsdzēsēju glābēju ikdienu, izrādīs ugunsdzēsēju depo un parādīs VUGD tehniku, kā arī ļaus izmēģināt un pielaikot ugunsdzēsēju glābēju aizsargtērpu, sniegs atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem, atgādinās par drošību un pastāstīs par iespējām nākotnē kļūt par ugunsdzēsēju glābēju.

Jau šobrīd daudzas izglītības iestādes ir pieteikušas savu apmeklējumu, tāpēc aicinām visus interesentus savlaicīgi pieteikties, sazinoties ar  VUGD daļu un posteņu kontaktpersonām (saraksts pieejams šeit)

 Nāc ciemos, iepazīsti un uzzini daudz jauna par ugunsdzēsību, ugunsdrošību un ugunsdzēsējiem glābējiem! Svinot savu dzimšanas dienu, mēs gaidīsim ciemos un priecāsimies par ikvienu apmeklētāju!

Plašākai informācijai:
Inta Palkavniece
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa
[email protected]