2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

ZAAO izsludina akciju lauksaimniekiem “Tīra sēta – laba sēta”

No 10.marta līdz 23.jūnijam notiks SIA “ZAAO” (ZAAO) organizēta bezmaksas lauksaimniecībā izmantotā iepakojuma savākšanas akcija “Tīra sēta – laba sēta”. Akcijas laikā nododot ZAAO vismaz 1m3 otrreizējai pārstrādei derīga materiāla – ruļļu plēves, bedru plēves, Big-Bag maisus, HDPE kannu plastmasas iepakojuma, iespējams laimēt lauksaimniecības preču veikala SIA “Agroserviss Valmiera” dāvanu kartes.

ZAAO Šķiroto atkritumu savākšanas daļas vadītāja Ginta Gailuma: “Akciju rīkojam, lai vēl vairāk samazinātu lauksaimniecībā izmantoto polimēru – skābbarības plēvju, Big-Bag maisu, HDPE plastmasas kannu, dedzināšanu un nonākšanu dabā. Piedāvājam lauksaimniekiem iespēju ērti un videi draudzīgi atbrīvoties no izmantotajiem materiāliem, un nodrošinām, lai savāktās plēves un plastmasas kannas nonāktu pārstrādes rūpnīcās.”

Par nodotajiem materiāliem tiek izsniegts pieņemšanas – nodošanas akts, kas kalpo kā izziņa Valsts Vides dienesta speciālistiem, ka šie atkritumi savākti atbilstoši likumdošanai un tiek pārstrādāti vai noglabāti videi draudzīgā veidā.

Pieteikumus pieņem pa tālruni 29221847 un pieteikto materiālu ZAAO savāks līdz 23.06.2017., iepriekš vienojoties par savākšanas dienu. Akcijā var piedalīties gan fiziskas, gan juridiskas personas un viena savākšanas reize skaitās kā viena izlozes anketa. Akcijas noslēgumā tiks izlozētas piecas SIA “Agroserviss Valmiera” dāvanu kartes, katra 100,- Eur vērtībā.

Akcijas nolikums pieejams ZAAO mājas lapā www.zaao.lv

SIA ZAAO ir divdesmit astoņu pašvaldību uzņēmums, kas nodrošina atkritumu savākšanu, šķirošanu, uzglabāšanu, apstrādi, pārvadāšanu, apglabāšanu un sabiedrības izglītošanas aktivitātes.

Informāciju sagatavoja:
Zane Legzdiņa
SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste