2024. gada 19. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Atklāta aktīvā slēpošanas sezona Smiltenes trasē, pie Tepera ezera mežā (papildināta ar shēmu)!

Iestājoties atbilstošiem laika apstākļiem, Smiltenes trasē pie Tepera ezera ir sākusies aktīvā slēpošanas sezona, kur tiek sagatavots trases segums, lai ikviens aktīvās atpūtas cienītājs trasi var pilnvērtīgi izmantot slēpošanai. Trases kopējais garums ir 3 km.

Lai uzturētu trasi atbilstošu slēpošanai, ik dienu tiek sagatavots trases segums – aicinām vecākus, bērnu vizināšanai pa kalnu ar ragaviņām, izmantot citas pilsētas teritorijas, lai trasē pilnvērtīgi varētu nodoties slēpošanas aktivitātēm. Pārvietojoties ar kājām vai nūjojot trases ceļā, aicinām izmantot trases iekšmalu, kā arī trasē pārvietoties ar kvadracikliem vai citiem motorizētiem pārvietošanās līdzekļiem ir aizliegts! Lai neradītu bīstamus apstākļus uz autoceļa, trases apmeklētājiem automašīnu ir atļauts novietot autotrases teritorijā. 

Apmeklējot trasi, aicinām ievērot valstī noteiktos ierobežojumus, masku lietošanas un distancēšanās prasības, lai mazinātu Covid-19 izplatības riskus.

!!! Aicinām pievērst uzmanību trases virzienam, skatīt shēmu ŠEIT

Informācijai:

  1. Par trases segumu un tehnisko stāvokli Smiltenes slēpošanas trases Instagram kontā. 
  2. Jautājumu gadījumā var zvanīt uz tālruņa numuru 26460704 (G.Markss).
  3. Par projektā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” iegādāto bezmaksas slēpošanas inventāru var interesēties, zvanot Smiltenes stadiona tribīņu un servisa ēkas un teritorijas uzraugam, tālrunis.: 26130440 (darba dienās un sestdienās, svētdiena – brīva). Slēpošanas komplekti un izmēri ir ierobežotā skaitā!
  4. Par slēpošanas inventāra nomu, zvanīt uz tālruņa numuru 26544935 (L.Peļņa).

 

Būsim saprotoši un atbildīgi, tiek darīts viss, lai trase būtu pieejama visiem slēpotājiem!