2024. gada 26. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Iepazīsti īstos supervaroņus!

Atzīmējot Ugunsdzēsēju un glābēju dienu, no 17.līdz 23.maijam Smiltenes bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļa aicina bērnus (mazākajiem var palīdzēt vecāki) piedalīties viktorīnā “Reālie Supervaroņi” un pārbaudīt savas zināšanas par ugunsdzēsēju un policistu profesiju, drošību un citiem supervaronīgiem jautājumiem. Pirmie 30 viktorīnas dalībnieki saņems pateicības balviņas par piedalīšanos, savukārt no visiem pareizo atbilžu autoriem tiks izlozēti 5 veiksminieki, kuri saņems superbalvas!

Balvas viktorīnas dalībniekiem sagādājuši supervaroņi no VUGD Vidzemes reģiona brigādes Valkas daļas Smiltenes posteņa un Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Smiltenes iecirkņa.

Savukārt Smiltenes novada Kultūras centra skatlogos no 17. līdz 23.maijam būs apskatāma izstāde, kas veltīta Smiltenes ugunsdzēsējiem. Izstādē būs aplūkojami Smiltenes pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Pīlādzītis” audzēkņu zīmējumi, fotogrāfijas, īsts ugunsdzēsēja tērps un citi pārsteigumi.

Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļa sadarbībā ar Smiltenes novada Kultūras centru un Smiltenes pilsētas pirmsskolas izglītības iestādi “Pīlādzītis” sveic Smiltenes posteņa VUGD darbiniekus!

Informāciju sagatavoja:
Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākā bibliotekāre