2024. gada 26. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

ZAAO darbiniekiem un sadarbības partnerim piešķirtas Goda zīmes, godināti ilggadējie darbinieki

SIA “ZAAO” (ZAAO) turpina ikgadējo tradīciju, gada nogalē piešķirot Goda zīmes darbiniekiem un sadarbības partneriem pateicībā par izcilu darbu un nozīmīgu ieguldījumu uzņēmuma mērķu veiksmīgā īstenošanā.

ZAAO valdes priekšsēdētājs Gints Kukainis: “ZAAO ir aizvadījis izaicinājumiem bagātu gadu. Kad ierastajā darba ritmā jāsaskaras ar nezināmo un jārod jauni risinājumi, īpaša nozīme ir mūsu cilvēkiem. Ir liels gandarījums, ka uz saviem darbiniekiem uzņēmums vienmēr var paļauties. Darbinieku lojalitāte, atbildīga attieksme pret ikvienu uzticēto darbu un gatavība pilnveidoties ir veiksmīgi sekmējusi uzņēmuma attīstību. Neatsverams ir arī sadarbības partneru atbalsts iecerēto mērķu realizēšanā. Mēs kopā turpināsim rūpēties par tīrāku vidi nākamajām paaudzēm.”

Goda zīme pasniegta autoskolas “S Lauris” instruktoram Laurim Starikovam par sadarbību un atbalsta sniegšanu bērnu un jauniešu interešu izglītības īstenošanā mācību programmā “Es. Vide. Drošība.”

Novērtējot darbinieku profesionalitāti, pašizaugsmi un godprātīgu un kvalitātīvu darbu uzņēmuma un tā klientu labā, Goda zīmes piešķirtas trim ZAAO darbiniekiem – atkritumvedēja vadītājam Jānim Kantānam,  traktortehnikas vadītājam Dzintaram Zirnim un speciālistei – EKO laukuma pārzinei Lanai Spalviņai.

Godināti arī darbinieki, kuri šogad atzīmē 10, 15 un 20 gadu darba jubilejas.

ZAAO Pateicības rakstus 10 gadu darba svētkos saņēma – galvenais grāmatvedis Jānis Mincāns, Klientu apkalpošanas daļas vadītājs Mārtiņš Vīgants un traktortehnikas vadītājs Vilnis Paškevics.

ZAAO Pateicības rakstus 15 gadu darba svētkos saņēma – atkritumu savācēji Māris Cinis un Uldis Mežsargs, kā arī EKO laukuma pārzine Svetlana Kampenusa.

ZAAO Pateicības rakstus 20 gadu darba svētkos saņēma – IT administratore Rita Čevere un Šķiroto atkritumu savākšanas daļas speciāliste Aiva Skuja.

ZAAO ir pašvaldību atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums, kurš sniedz kvalitatīvus atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus, kas ietver atkritumu savākšanu, šķirošanu, transportēšanu, apstrādi un noglabāšanu videi draudzīgā veidā, kā arī veic sabiedrības informēšanu un izglītošanu vides jautājumos.

 

 Zane Leimane
SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību speciāliste